DRITON CAMAJ

“Rastemo kao ekipa, čast je imati ovakvog selektora”

Foto: FSCG

Fudbalska reprezentacija Crne Gore na odličan način završila je pripreme u Antaliji. Novi selektor Robert Prosinečki nagovijestio je nešto drugačiju igru, što je pokazano u prvom meču pobjedom nad Bjelorusijom 2:0, dok je sinoć skalp uzet i Sjevernoj Makedoniji 1:0, doduše, na nešto teži način.

>>> Jovetin trzaj glavom za savršen kraj priprema

Jedan od najboljih igrača u prethodnom ciklusu, Driton Camaj zadovoljan je kako je reprezentacija reagovala na oba meča.

Mislim da smo imali izvanredne uslove za trening i za rad. Kao što su i Joveta i Savke rekli, čast nam je da je ovakav selektor sa nama. Pokušavamo da sprovedemo na terenu njegove zamisli i bilo je uspješno. Raduje nas i kad ne igramo toliko dobro kao što smo, na primjer, protiv Bjelorusije, da dobijemo utakmicu. Mislim da rastemo kao ekipa i svakako da nas sve to raduje“, rekao je crnogorski ofanzivac.

Namučila je Sjeverna Makedonija naše momke, ali i u takvom meču pokazali su karakter i odnijeli pobjedu.

Moramo da budemo realni s neke strane jer zemlja sa 600 hiljada stanovnika ne može da bude dominantna u svakom meču. Sjeverna Makedonija ima dva vrhunska igrača, sa Bardijem i Elmasom, pravili su nam probleme konstantno. Međutim, u drugom poluvremenu, mislim da smo kontrolisali utakmicu i imali još neke prilike da završimo utakmicu, ali na kraju je najvažnija pobjeda“, zaključio je Camaj.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare