HAMARBI

Šest miliona za Đukanovića – nedovoljno

Foto: Bildbyran / Sipa USA / Pixsell

Sjajne igre Viktora Đukanovića za Hamarbi nisu prošle nezapaženo na radarima evropskih klubova.

Crnogorski reprezentativac, prema pisanju Ekspresena, na meti je Klub Briža. Čak je belgijski klub i poslao ponudu od šest miliona eura, ali je Hamarbi odbio takvu mogućnost.

Foto: Bildbyran / Sipa USA / Pixsell

Ostaje da se vidi da li će Briž podići ponudu za vihornog crnogorskog ofanzivca, koji je i na meti Lacija, dok su ranije, tokom januara, ponude stizale i od Sasuola te Verone, ali je zahtjev švedskog kluba od osam miliona eura bio preveliki zalogaj za njih u tom trenutku.

>>> Viktor Đukanović za Lob Sport: Sendvič u torbu i pravac Podgorica, u našoj ligi se slabo guraju mladi igrači

Svejedno, Đukanović uživa naklonost ekipa sa Starog kontinenta i samo je pitanje vremena kada će napraviti novi iskorak u karijeri, a možda i zaigrati u ligama petice. Njegov ugovor sa Hamarbijem na snazi je do 31. decembra 2027. godine.

Foto: Bildbyran / Sipa USA / Pixsell

Podsjetimo, 20-godišnji Nikšićanin, inače bivši član Sutjeske i Budućnosti, do sada je za Hamarbi odigrao 46 utakmica i postigao 15 golova, uz jednu asistenciju.

Za A reprezentaciju Crne Gore debitovao je kod selektora Miodraga Radulovića sa svega 18 godina, 4 mjeseca i 16 dana, a do sada je u nacionalnom dresu skupio ukupno 97 minuta. U međuvremenu je nastupao i za mladu selekciju te je jedan od stubova crnogorske svijetle budućnosti.

Viktor Đukanović jedini pravio razliku protiv Finske, FOTO: FSCG
Foto: FSCG
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare