JEZERO BEZ NAPADAČA U FINALU KUPA

Slučaj Orlandić: “Bulić je dvoličan, momcima od srca želim trofej”

Orlandić je bio najiskusniji igrač u redovima Plavljana, Foto: FK Jezero/Facebook
Orlandić je bio najiskusniji igrač u redovima Plavljana, Foto: FK Jezero/Facebook

Takozvana, najljepša utakmica crnogorskog klupskog fudbala na rasporedu je u večeras(20.30h) – za trofej Kupa igraće Budućnost i Jezero.

Sve je praktično ispričano nakon pres konferencije oba tima – Podgoričani igraju za rekordni peti trofej, ali prije svega i spas sezone, a Plavljani za istoriju i premijerni – prvi pehar.

<<< “Ogroman je pritisak jer igramo za spas sezone, Jezero nam je dužnik i imamo veliki motiv”

<<< “Biće rat na terenu, igraćemo napadački, ovaj pehar Kupa prelijepo izgleda”

Istakli su Ivan Brnović i Radosav Bulić da su ih, srećom, zaobišli nepredviđeni kadrovski problemi, ali strateg Jezera pokušao je da prećuti, vjerovatno kako ne bi stvarao dodatan pritisak svom timu, “slučaj Petar Orlandić“. Naime, iskusni golgeter neće biti u protoklu za meč jer je između trenera i igrača nastao šum u komunikaciji.

“Nije u sastavu zbog nekih drugih stvari, ali to ne želim da komentarišem – baziramo se na utakmicu”, rekao je Bulić, ali i priznao da će nekadašnji napadač Crvene zvezde mnogo nedostajati Plavljanima:

“To je igrač koji je upravo protiv Budućnosti pravio razliku. Sigurno je to za nas veliki hendikep, ali u nekoj priči koju smo imali sa njim nije bio korektan, ali to je njegov put, njegov razlog. To je iza nas, imamo druge igrače koji mogu da zamijene Petra na pravi način”.

Orlandić, Foto: Dejan Lopičić / Lob Sport
Orlandić, Foto: Dejan Lopičić / Lob Sport

<<< “Zvali su me ‘Kralj bakra’, na mojim leđima se dosta zaradilo”

Svoju verziju ispričao nam je napadač koji je krajem aprila asistencijama i pogotkom praktično sam srušio Budućnost u Beranama (3:1). Iskusni 33-godišnji napadač objasnio je zašto ga nema u timu.

“Pročitao sam izjavu Bulića da sam navodno bio nekorektan, bio sam primoran da reagujem jer on nije realno opisao naš odnos u posljednjih nekoliko dana. Naime, pripremao me za finale, govorio pred momcima da ću igrati, čak se hrabrio da ćemo početi u formaciji 4-4-2”, kaže Orlandić.

Međutim, ime i prezime nekadašnjeg golgetera Crvene zvezde i Zete neće se naći u protokolu igračkog rostera Jezera pred najvažniju utakmicu od osnivanja plavskog kluba.

“Ipak, po treninzima sam osjetio da me zapravo nema u planu. Svako pokaže svoje lice na kraju. a ja nijesam dozvolio da me omalovažava neko ko nema iskustva ni kao trener, ni kao čvojek – time je Bulić pokazao da je dvoličan”.

Za kraj, Orlandić apostrofira…

“Žao mi je zbog saigrača, ali svi znaju kakav sam, ne dozvoljavam da me neko zavlači. Momcima želim mnogo sreće u finalu, te se iskreno nadam da će osvojiti trofej Kupa – to su i zaslužili”.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare