NAKON DRUGOG MEČA

Bokan “posjetio” sudije, komesar se žalio direktoru ABA lige

Bokan, Foto: Lob Sport
Bokan, Foto: Lob Sport

Iako je Budućnost zasluženo, uz čvrstu igru u odbrani uspjela da odbrani “Moraču, savlada Partizan (74:73) i samim tim vrati seriju u Beograd, i dalje se priča o detaljima iz druge utakmice polufinalne serije ABA lige.

Pod vinjetom “ekskluzivno”, Sport Klub ističe da je prvi čovjek Plavih Dragan Bokan, nakon utakmice ušao u svlačionicu sudijske trojke koju su u Podgorici činili Milan Nedović, Sašo Petek i Luka Kardum. O cijeloj situaciji direktora ABA lige, Miliju Vojinovića obavijestio je komesar za suđenje regionalnog takmičenja Srđan Dožaj koji se nakon prvog meča polufinalne serije našao na meti kritika od strane Budućnosti.

<<< Budućnost poslala poruku Dožaju: Pakuj kofere

<<< “Ledej se trudio 26 minuta da napravi faul, ali nije uspio”

“Molim Vas da me zaštitite od neosnovanih optužbi predsjednika KK Budućnost VOLI g. Dragana Bokana koje plasira u javnost. Naime, pored toga što daje neosnovane izjave u medijima imenovani je dana 07.05.2024. godine nakon odigrane utakmice 1. SF-198 KK Budućnost VOLI – KK Partizan Mozzart Bet, zajedno sa klupskim djelatnikom g. Slavkom Radulović i predsjednikom KK SC Derby g. Zoranom Kojičić narušavajući Pravilnike ABA Liga j.t.d. nedozvoljeno ušao u sudačku svlačionicu te se nakon uvodne čestitke na dobrom suđenju nesportski obratio sucu g. Saši Petek u vezi njegova suđenja te izrekao: ‘Ti si nas masakrirao i nemoj me tjerat da ja skraćujem listu. I prenesi to kolegama sa prve utakmice i Komesaru lige. Sve ću vas krivično ganjat. I promjenit ću Sudijsku komisiju i Komesara Dožaja, koji vam naručuje kako da sudite“, navodi se u pismu Dožaja čiji integralni sadržaj možete pročitati na Sport Klubu.

Majstorica za plasman u finale ABA lige između regionalnog i crnogorskog šampiona igra se sjutra u beogradskoj Areni sa početkom u 19 sati.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare