ENTONI EDVARDS

“Čovječe, igramo protiv najboljeg tima”

Edvards, Foto: USA Today Sports/SIPA USA/Pixsell
Edvards, Foto: USA Today Sports/SIPA USA/Pixsell

Sjedinjene Američke Države bruje o partiji Entonija Edvardsa koji je zasijenio Nikolu Jokića i aktuelnog šampiona NBA lige, ekipu Denver Nagetsa.

Minesota je, na pogon američkog beka, napravila brejk u Koloradu na startu polufinalne serije Zapadne konferencije najjače košarkaške lige na svijetu – Timbervulfsi su slavili 106:99.

<<< Gladni Vukovi namirisali krv – brejk Minesote u Koloradu

<<< “Volio bih da imam klona”

Edvards je ubacio 43 poena i jedini je košarkaš, uz pokojnog Kobija Brajanta, koji je vezao dvije plej-of utakmice sa 40 poena, a da nije bio stariji od 22 godine.

“Samo sam se osječao dobro, to je glavno. Saigrači su me pronalazili na lakim polaganjima, nikada nisam imao toliko koševa, tako da je to bilo prilično zabavno”, istakao je Edvards.

Međutim, momak iz Atlante ostaje na zemlji, te izuzetno poštuje Nikolu Jokića i drugove…

“Oni su aktuelni šampioni i težak tim za pobijediti. Sjajan su tim, imaju najboljeg igrača u ligi u Nikoli Jokiću… Po mom mišljenju, imaju i najboljeg igrača u završnicama u Džamalu Mareju, kao i najboljeg trojkaša u Majklu Porteru junioru”, kaže Edvards i najavljuje spektakularne mečeve:

“Imamo pravi mentalitet, znamo da će biti rat s njima. Igramo utakmice unutar utakmica, znamo da će oni napraviti serije poena, ali moramo i mi. I samo da se borimo, čovječe”.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare