ŽELJKO OBRADOVIĆ

“To nije normalno”

Obradović, Foto: ABA liga
Obradović, Foto: ABA liga

U posljednjih 15 sekundi odlučena je prva bitka u ratu za šampiona regionalnog takmičenja. Aktuelni osvajač ABA lige, Partizan, poražen je u Pioniru od Crvene zvezde 85:82.

Željko Obradović i pored poraza zadovoljan izdanjem svog tima…

“Izvanredna utakmica. Odlučili su detalji i čestitam Zvezdi. Ponosan sam i zadovoljan kako je moja ekipa izgledala, to sam im i rekao u svlačionicu. Potrudićemo se da pružimo sve od sebe u nastavku finalne serije”.

Na 24 sekunde prije kraja stala su oba sata na semaforu. Sudije su dugo vijećale, na kraju skratile utakmicu za deset sekundi i dosudile “mrtvu loptu” koju je osvojio Dejan Davidovac u duelu sa Zekom Ledejom.

“Mnogo je stvari tu da se komentariše i priča, ali ne bih sada da ulazim u to, samo bih jednu stvar apostrofirao, ako ljudi koji sjede za zapisničkim stolom dozvole da se u najvažnijem napadu zaustavi vrijeme i da ne ide sat – onda je to veliki problem. To se desilo, stala su oba sata, to nije normalno, nije neubičajno i neko bi trebao da povede računa o tome. Za ostalo će biti vremena za analizu”, istakao je Obradović.

Posljednja tri minuta utakmica trajala su pola sata. Cijeli meč, skoro tri sata…

“Nemam ništa novo da kažem. Na to smo navikli. Vrijeđanje u starom stilu tokom cijele utakmice. Njihovo pravo, naše je da budem koncentrisani. Svakako da je lijepa slika kada se vide pune tribine, za to svaka čast”

Već u srijedu igra se druga utakmica finalne serije, takođe u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

“Biće potrebna nova energija. Moramo da se pripremimo za detalje koji su sada odlučili meč. Malo je čudno da smo igrali četvrtfinale i polufinale na svakih sedam dana, a onda dođe finale pa je utakmica na dva dana. Nemam ništa protiv, samo treba cijeli plej-of da se igra na dva dana”, zaključio je Obradović.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare