SINER NAKON PRVOG GREND SLEMA

“Nije bilo lako sa mnom, ali hvala vam svima”

Foto: X

Velikim preokretom Janik Siner je došao do prve grend slem titule u karijeri, a u izjavi tokom ceremonije dodjele pehara Italijan je bio skroman i imao riječi hvale za protivnika Danila Medvedeva.

>>> Andiamo, Siner!

Prije svega, Danile čestitke tebi i timu na neverovatnom turniru. Odigrali smo mnogo mečeva, jednostavno sam našao nešto u svojoj igri. Ti me guraš, ti sati koje si proveo na terenu, to je nevJerovatno. Nadam se da ćeši ti jednom osvojiti trofej ovdJe, znam da možeš. Želim ti sve najbolje u nastavku sezone“, rekao je Siner na ceremoniji i istakao bitnost njegovom tima i porodice u ovom velikom trenutku:

Ovo je poseban turnir za mene. Hvala mom timu, svima u boksu, onima kod kuće. Trudili smo se da napredujemo iz dana u dan, da budemo jači, mentalno. Bodrili ste me, bili uz mene. Nije bilo lako sa mnom, ali hvala vam svima. Svima kod kuće, posebno porodici, posebno roditeljima želim sve najbolje. Hvala što su mi dozvolili da izaberem tenis. Nikada nisu vršili pritisak na mene. Imao sam slobodu kao dete i zato im veliko hvala. Vidimo se sledeće godine, hvala vam svima“, zaključio je Siner.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare