DEJAN DAMJANOVIĆ

“Momci, trudite se i gazite u reprezentaciji”

Pogodio prečku početkom drugog poluvremena

Legendarni napadač Crne Gore Dejan Damjanović u Antaliji je sa nacionalnim timom.

Nezaboravni Boske, koji je svojevremeno u 30. nastupa postigao osam golova, od čega dva Englezima i trijumfalni nad Ukrajincima, poslao je poruku novoj generaciji Hrabrih sokola.

“Momci, ovo što vi imate sad samo cijenite, kao i svaki minut proveden sa reprezentacijom. Nije lako dobiti šansu da dođeš samo da treniraš ovdje u reprezentaciji. Kada dođete gazite i trudite se. Mislim da stvarno imamo kvalitet i mi svi vjerujemo u vas. Mi, kao bivši reprezentativci i bivši fudbaleri, a sigurno cijela javnost i navijači, vjeruju u vas. Samo srce na teren i kvalitet koji imate. Mislim da ste vi ta sljedeća generacija koja bi mogla da napravi taj još jedan korak koji je nama nedostajao i da nas obradujete sve”, poručio je Boske.

Podsjetimo, danas od 18 sati A selekcija Crne Gore igra u turskom ljetovalištu drugu prijateljsku utakmicu, ovog puta sa Sjevernom Makedonijom.

>>> Drugi test u Antaliji

Istovremeno, sjutra od 19 časova omaldinska selekcija do 19 godina u Norveškoj igra sa Bosnom i Hercegovinom u posljednjem 3. kolu elitnih kvalifikacija i vjeruje u plasman na Evropsko prvenstvo, što bi bio najveći uspjeh u istoriji crnogorskog fudbala.

>>> “Vjerujemo u istorijski trenutak”

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare