SLOBODAN BULAJIĆ PRED FINALE KUPA

“Nemamo šta da izgubimo, Lovćen je favorit”

Foto: Stefan Ivanović/RSCG

Rukometaši Budvanske rivijere na korak su od ispisivanja nevjerovatne sportske priče. Tim koji je na startu sezone bio pred gašenjem, koji nije imao lopte i dresove za trening, koji je propustio prvo kolo šampionata zbog problema sa finansijama danas može osvojiti Kup Crne Gore.

Narandžastima je ostala još jedna prepreka, najveća, visoka kao Lovćen.

>>> “Uradićemo sve da pehar Kupa donesemo u grad rukometa”

Prvo bih se osvrnuo na polufinalni meč. Malo smo se pribojavali te utakmice, jer teško je neku ekipu dobiti dva puta zaredom, a mi smo sa Rudarom igrali i poslednji ligaški meč za drugu poziciju u prvenstvu. Ali, eto, mogu reći da smo utakmicu rutinski priveli kraju i pored toga što smo od 18. minuta igrali bez Peruničića“, rekao je srednji bek Budvanske rivijere, Slobodan Bulajić, za Lob Sport.

>>> Budvanska rivijera nadigrala Rudar

Na putu ka velikom podvigu, Slobodanu i drugovima stoji njegov matični klub, Lovćen.

Ulogu favorita prepuštamo Lovćenu. Pokazali su u prvenstvu da su najbolja ekipa. U svojim redovima imaju što aktuelnih, što bivših reprezentativaca, a mi koji smo imali toliko problema kroz sezonu o kojima smo već i pisali, svakako nemamo šta da izgubimo“.

Foto: Facebook

Bulajić je pritajeni optimista.

U meču u Budvi smo pokazali da možemo da igramo sa njima, sa druge strane, Kup je uvijek specifičan, a može doći do izražaja duža klupa Lovćena“.

Srednji bek Budvana je nastavio:

Želio bih da sjutra bude dobar rukomet, da bude dobrih poteza, a bolji neka pobijedi!“.

Organizator igre branioca trofeja je na kraju poručio:

Onaj ko bude bolji neka se raduje, a uprave klubova naravno da u ovim teškim vremenima za rukomet uspjeh adekvatno nagrade“.

Finale Kupa na programu je danas od 18 sati u Bemaks areni.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare