FILIP KRIVOKAPIĆ

“Uradićemo sve da pehar Kupa donesemo u grad rukometa”

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Krešendo rukometne sezone u Crnoj Gori danas u 18 časova u Bemaks areni. Lovćen prošle sezone nije osvojio duplu krunu, a danas će tražiti pravo na ono što mu po imenu pripada. Cetinjski rukometaši juče su primili pehar namijenjen šampionu države dok će im danas Budvanska rivijera biti poslednja prepreka na putu ka 13. trofeju u Kupu Crne Gore.

>>> Lovćen primio jedan pehar, sjutra za duplu krunu

Sigurno da nas očekuje jedna veoma teška i uzbudljiva utakmica protiv Budvana. Biće to pravi derbi dvije podjednako jake ekipa i siguran sam da ćemo ljubiteljima rukometa prirediti meč za pamćenje“, rekao je za Lob Sport, srednji bek Lovćena, Filip Krivokapić.

>>> “Nemamo šta da izgubimo, Lovćen je favorit”

Za Cetinjane će današnja utakmica biti svojevrsni šlag na tortu sezone u kojoj su se vratili na glavnu scenu – Ligu Evrope.

Imamo šansu da takmičarsku godinu završimo duplom krunom, što je cilj koji smo zacrtali na početku sezone. Za sada smo plan djelimično ostvarili. Titula prvaka države je ostala na Cetinju i danas ćemo uraditi sve da drugi pehar donesemo u grad rukometa“, poručuje crnogorski reprezentativac.

Krivokapić poštuje Budvansku rivijeru, ali tvrdi da on i saigrači neće imati problema sa komšijama ukoliko pruže maksimum.

Budvanska rivijera je jako iskusna ekipa i uvijek je teško bilo igrati sa njima. Sastaju se ekipe sa dva različita stila rukometa. Ako nametnemo naš stil mislim da nećemo imati problema“.

Zna dvadesetosmogodišnji srednji bek od koga njegovoj ekipi prijeti najveća opasnost.

Ne smijemo razbraniti golmana Pešića. Izdvojio bih Đorđa Peruničića, sigurno najboljeg igrača Budvana. Tu je i motor ekipe, Bulajić… Ali opet kažem, ako nametnemo naš stil igre, a to je jaka i čvrsta odbrana, polukontra i kontra, sigurno ćemo pehar Kupa vratiti na Cetinje”, zaključio je Krivokapić.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare