RSCG PRODUŽIO PARTNERSTVO

“Posebno zadovoljstvo zbog nastavka saradnje”

Foto: RSCG

Rukometni savez Crne Gore (RSCG) i kompanija Per-Akva d.o.o. – proizvođač Durmitorske izvorske vode – DIVA nastavljaju saradnju.

To je ozvaničeno potpisivanjem ugovora između predsjednika Saveza Petra Kapisode i vlasnika kompanije Per-Akva d.o.o. Ljuba Perišića i Vojina Žugića, u prostorijama crnogorske kuće rukometa.

>>> “Primjer koji treba da slijede i druge društveno odgovorne kompanije”

DIVA će tako ostati zvanična voda reprezentativnih selekcija, čime se nastavlja saradnja započeta 2018. godine.

„DIVA je pružila značajnu podršku svim našim aktivnostima u proteklim godinama, zbog čega je posebno zadovoljstvo što nastavljamo saradnju. Posebno me raduje kada nastavljamo saradnju sa kompanijama koje su nas podržale u proteklom periodu, jer je to potvrda da je ista bila na obostrano zadovoljstvo i da su ostvareni zajednički planovi. I ova, kao i podrška drugih kompanija sa kojima imamo zaključene ugovore, veoma je dragocjena. Zbog obimnog rasporeda koji imamo, dobrodošla je podrška onih koji prepoznaju značaj ulaganja u sport. Uvjeren sam da će naši momci i djevojke dati sve od sebe da opravdaju očekivanja, a ako bude tako, ulaganja društveno odgovornih kompanija kao što je DIVA će dobiti puni smisao“, kazao je Kapisoda.

>>> “Zajednički da ispunimo ambiciozne ciljeve”

Foto: RSCG

Vlasnici kompanije Per-Akva“ istakli su zadovoljstvo zbog nastavka saradnje.

Rukomet je ponos i brend države Crne Gore. I mi želimo da voda „DIVA“ bude naš ponos i brend Crne Gore. Zato je ova saradnja logičan sljed. Samo uz najbolje se uči kako se postaje šampion. Neka nam je srećna i dugotrajna saradnja“, saopšteno je iz kompanije Per-Akva.