RUPTURA MIŠIĆA

Potvrđeno – Lavice jure Pariz bez Đurđine Malović

Malović propušta najvažnije mečeve, Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić
Malović propušta najvažnije mečeve, Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Sa nestrpljenjem čekani april je tu – ključni mjesec za Lavice, period tokom kojeg će juriti četvrti uzastopni plasman na Olimpijske igre.

Tim Bojane Popović juče se okupio u Morači, a već danas odletio za Rize, jer prije kvalifikacionih utakmica u njemačkom Ulmu, Crna Gora mora da odradi posao protiv Turske i Bugarske, iako je u proteklom prozoru obezbijedila kartu za EURO.

Od ranije je poznato da u ključnim utakmicama neće biti pivotkinje Budućnosti Ivane Godeč, a sada je i zvanično potvrđeno da ni Đurđina Malović neće moći da pomogne svojim saigračicama iz reprezentacije.

<<< “Odlazak u Pariz vrijedan je olimpijske medalje”

Još juče je selektorka najavila da rukometašica Tulona ima problema sa zadnjom ložom, a pregledi su pokazali da je riječ o rupturi, pa 27-godišnji desni bek mora na pauzu – vjerovatno dva mjeseca.

Pitanje je da li će Đurđina Malović biti spremna i za Olimpijske igre, ukoliko prethodno Crna Gora obezbijedi vizu za Pariz u kvalifikacionim mečevima protiv Paragvaja, Njemačke i Slovenije.

Lavice sjutra u Rizeu (15.00h) igraju duel pretposljednjeg kola kvalifiakcija za Evropsko prvenstvo, meč bez rezultatskog značaja jer su u proteklom prozoru, pobjedama nad Srbijom čekirale kartu za EHF EURO.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare