ĐORĐO PERUNIČIĆ

“Promašeni ziceri koštali nas totalne drame”

Peruničić fenomenalan u finalu, Foto: RSCG
Peruničić fenomenalan u finalu, Foto: RSCG

Znatno moćnijem rivalu Budvani su pokazali zube, odigrali maestralno drugo poluvrijeme protiv tima koji u svojim redovima ima nekoliko reprezentativaca, ali su “prespavali” prvih 30 minuta meča i ostali bez eventualnih produžetaka ili čak trofeja Kupa.

Lovćen je na kraju slavio 31:29, ali je izrešetan od strane bombardera Budvana – Đorđa Peruničića koji je potpisao 10 golova.

<<< Ko kaže da 13 nije srećan broj – Lovćenu dupla kruna nakon drame!

“Dva različita poluvremena. U prvom smo ušli bez agresivnosti, bez borbe. Dogovor iz svlačionice smo u drugom poluvremenu prenijeli na teren, uspjeli da se vratimo, ali na kraju čestitike Lovćenu. Imali smo nekoliko promašenih zicera”, kaže Peruničić, a svoj učinak kratko komentariše:

“Nikad ne fali motiv protiv Lovćena”.

<<< “Tradicionalno teško protiv Budve, ali zasluženo smo slavili”

Na primorju je bila teška finansijska, samim tim i organizaciona situacija…Budvanska rivijera Budva disala je poput ribe na suvom, a opet žestoko preznojila znatno jače Cetinjane.

“Pored problema u našem klubu, pronašli smo snage da odigramo dobro polufinale i finale. Vicešampioni smo u prvenstvu i finalisti Kupa – ovo je veliki uspjeh. Na klubu je da vidi kako i šta za sljedeću sezonu. Ovako će teško moći u nastavku”, zaključuje Peruničić.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare