SAOPŠTENJE BUDUĆNOSTI

“Brnović ima podršku kluba, želimo da zaštitimo i Pavličića”

Foto: Dejan Lopičić/Lob Sport

Svjedoci smo jednog od najturbulentnijih perioda kada je crnogorski klupski fudbal u pitanju. Mogla bi se napiše knjiga sa popriličnim brojem stranica, o dešavanjima u crnogorskom fudbalu u posljednjih mjesec dana.

>>> Ivan Brnović podnio krivičnu prijavu protiv NN lica zbog lažne otmice kćerke

Tuče igrača, stručnih štabova, saigrača, svemu tome bili smo svjedoci, a jedan od najnovijih skandala jeste saznanje da je treneru Budućnosti Ivanu Brnoviću upućen poziv i lažna prijetnja kako je njegova maloljetna ćerka oteta.

>>> Brnoviću i njegovoj porodici prijetio trinaestogodišnjak

>>> VIDEO Nastavljaju se tuče na crnogorskim terenima

Slučaj je prijavljenim policiji, a povodom toga oglasila se i Budućnost koja staje u zaštitu svog trenera.

Uprava Fudbalskog kluba Budućnost, u svjetlu najnovijih događaja sa kojima je javnost upoznata, želi još jednom da iskaže punu podršku šefu stručnog štaba Ivanu Brnoviću, uz vjeru da će nadležni organi preduzeti sve mjere na rasvjetljavanju nemilih događaja.

Takođe, želimo da sačuvamo našeg trenera od svih pritisaka i podržimo ga u namjeri da do kraja šampionata postigne najbolje rezultate za naš klub.

Ovakvi događaji izazivaju duboki osjećaj nelagode, vjerujemo, kod svakog čovjeka, a naročito nijesu razumljivi za sport.

Takođe, želimo da iskažemo da se u odlučujućim momentima u sezoni klub i svi u njemu žele posvetiti sportskim stvarima i da osuđujemo bilo kakve pokušaje i napade na bilo kojeg člana plavo–bijele porodice. Fudbalski klub Budućnost je oduvijek krasilo jedinstvo koje niko neće poremetiti, a tako će biti u u ovome slučaju”, stoji u saopštenju šampiona Crne Gore koji pod zaštitu stavlja i suspendovanog golmana Đorđija Pavličića.

Ujedno, imajući u vidu zvanično obavještenje Uprave policije, želimo da zaštitimo i našeg golmana Đorđija Pavličića i osuđujemo sve neosnovane medijske napade i spekulacije u vezi sa navedenim slučajem. Naš čuvar mreže je prihvatio odgovornost za nedavni događaj nakon meča sa Sutjeskom i smatramo da ga je neosnovano dovoditi u vezu sa jučerašnjim događajima. U vezi sa tim, molimo medije da se suzdrže od senzacionalističkih natpisa i tekstova u vezi sa navedenim slučajem. Kao najveći klub ne želimo da učestvujemo u medijskim spekulacijama i neosnovanim i neistraženim pisanjima u novinskim tekstovima“, zaključili su iz tima pod Goricom.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare