DEJAN JAKARA

“Željeli smo titulu, ali sezona je vrlo uspješna”

Jakara, Foto: Dejan Lopičić/Lob Sport
Jakara, Foto: Dejan Lopičić/Lob Sport

Iako sezonu nijesu uspjeli da završe sa senzacionalna tri pehara, košarkaši SC Derbya odigrali su takmičarsku godinu na kojoj mora da joj čestita kompletna košarkaša i sportska Crna Gora.

Studenti su u četvrtoj utakmici finalne serije dva puta “topili” +9 Budućnosti, jednom i +11, ali nijesu imali odgovor za poene Jogija Ferela u finišu utakmice. Ipak, nemaju razloga da tuguju, već su, poput stratega Dejana Jakare – ponosni.

<<< Ferel junak – šampionska kruna Budućnosti sa 16 dijamanata

“Čestitam Budućnosti, a mojim momcima skidam kapu za želju koju su pokazali. Jogi Ferel je odlučio utakmicu. Hvala stručnom štabu, bez njih ne bi mogli da ostvarimo sve ove rezulate. Mislim da je sezona vrlo uspješna, željeli smo ovaj trofej, ali kada imate ovakvog protivnika predvođenog odličnim trenerom, zaslužuje i rival sve pohvale”, istakao je Jakara.

<<< “Zasluženo smo prvaci, veliko hvala Petru Popoviću”

Talentovani 38-godišnji strateg iz slovenačkog Kranja osvojio je Kup Crne Gore, a prethodno su pod dirigentskom palicom Studenti osvojili ABA Superkup – da li Jakara ostaje?

“Teško je to sada komentarisati. Klub raste, odlično se radi sa mladim igračima. Vidjećemo šta će biti dalje”, kaže harizmatični Slovenac koji će večeras gledati svog sunarodnika u dalekom Teksasu:

“Ne spavam, pratim sve njegove utakmice, a to se vidi i po mojim podočnjacima. Svi Slovenci mnogo vole Luku Dončića. Navijamo za njega”.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare