TURSKA - CRNA GORA (15:00)

Zagrijavanje

Foto: IHF

Prošlog mjeseca ženska rukometna reprezentacija Crne Gore dvostrukim pobjedama nad Srbijom obezbijedila je plasman na Evropsko prvenstvo.

Zato današanje gostovanje Turskoj od 15 sati u Rizeu, u pretposljednjem kolu kvalifikacija, ima više značaj kroz pripreme za olimpijske kvalifikacije, nego rezultatski.

>>> “Odlazak u Pariz vrijedan je olimpijske medalje”

Naravno, selekcija Bojane Popović pokušaće da kvalifikacije završi sa svim pobjedama, kako bi sa što većim samopouzdanjem otišla na turnir u Njemačkoj, gdje će od 11. do 14. aprila igrati sa domaćinom te selekcijama Slovenije i Paragvaja.

“Igramo sa Turskom, pa Bugarskom i ne čeka nas lak posao, iako su to slabije ekipe od onih protiv kojih ćemo igrati u Njemačkoj, na kvalifikacijama za Olimpijske igre. Najvažnije je da u ovim mečevima ostanemo zdrave, kako bi u Ulmu mogle da damo maksimum“, istakla je golmanka Marina Rajčić.

>>> Potvrđeno – Lavice jure Pariz bez Đurđine Malović

Primarni cilj je da Lavice budu zdrave i spremne za Njemačku.

“Već se pripremamo za olimpijske kvalifikacije. Naravno, moramo da pobijedimo Tursku i Bugarsku. Važno je da ostanemo zdrave i na taj način poći u Njemačku”, naglasila je Matea Pletikosić.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare