ALEKSANDAR BAKIĆ

“Bez hrabrosti i srčanosti, pokazaćemo u Morači da smo bolji”

Lavovi spori za leteće Azure, Foto: FIHG
Lavovi spori za leteće Azure, Foto: FIHG

U pravom prazniku rukometa, krcatoj dvorani u Konversanu, Italijani su na pogon publike, puni samopouzdanja i želje da se prvi put nađu na nekom velikom takmičenju još od 1998. godine zasluženo savladali Crnu Goru i nose dobru zalihu za Podgoricu – 32:26.

Lijevo krilo naše reprezentacije, Aleksandar Bakić ne libi se reći da su Azuri bili mnogo bolji rival u svakom segmentu igre.

<<< Lavovi u kavezu Azura – Crna Gora razbijena u Konversanu

“Pokazali su Italijani da su željeli pobjedu više nego mi. Izgubili smo utakmicu u odbrani, nijesmo pokazali hrabrost i srčanost koja nas krasi. Treba da zaboravimo što prije meč i da mislimo o utakmici u Podgorici. Probaćemo da stignemo razliku”, ističe Bakić koji je dva puta tresao mrežu domaćina.

Od 32 pogotka, Crna Gora je samo jedan primila sa devet metara…

“Sve smo suprotno radili, umjesto da ih natjeramo na šut sa distance i tako razbranimo naše odlične golmane, mi smo primali mnogo lakih golova sa pozicije pivota i krila. Nadam se da ćemo to uspjeti da ispravimo i da ćemo biti pravi, kao što znamo da budemo”, dodao je Bakić.

<<< “Ni sjenka naše igre, bili smo umorni”

U nedjelju će to biti ogroman izazov za Lavove u krcatoj Morači….

“Šest razlike nije nedostižno. Nadam se da ćemo biti zdravi i pravi u Morači pred našim navijačima. Nadam se velikoj pobjedi i plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Želimo da pokažemo da imamo snage za ovakve mečeve, te da nastavimo kontinuitet učešća na velikim takmičenjima”, zaključio je Bakić.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare