DANILO RADOVIĆ

“Ako nametnemo ritam sa dosta plivanja vratićemo brejk”

Foto: Dejan Lopičić / Lob Sport

Vaterpolisti Jadrana se naleze u situaciji na koju nisu navikli, odnosno u kojoj nisu bili tri godine, a to je da imaju zaostatak nakon prvog meča fianala plej-ofa. Priznaje Danilo Radović da su on i drugovi bili uvjereni u dobro otvaranje finalne serije.

Nismo se nadali porazu u prvom meču. Očekivali smo da ćemo seriju otvoriti pobjedom na našem bazenu. Trenirali smo prije tog meča na otvorenom bazenu dok Kotorani cijele godine rade na zatvorenom, tako da smo očekivali da će to biti naša velika prednost. Ipak, oni su bili spremniji nego ranije“, rekao je Danilo Radović za Lob Sport.

Foto: Dejan Lopičić / Lob Sport

Znaju Novljani recept za pobjedu nad Primorcem. Danilo uvjerava da im se danas u 18 sati u Kotoru neće ponoviti greška sa starta finala plej-ofa kada su ušli u ritam protivnika.

U prvoj utakmici nismo imali naš prepoznatljivi ritam i plivanje. Vaterpolisti Primorca su uveli meč u sporiji ritam, što nama ne odgovora. U drugom meču moramo da uspostavimo svoj stil, jer ponoviću, poziciona igra nam ne odgovara. Godinama smo poznati po tranziciji i mislim da je to ključ“.

>>> Kotorani osvojili Škver

Svi u Jadranu su uvjereni da će vratiti brejk i prednost domaćeg terena.

Ako mi budemo pravi i na nivou na kojem smo bili tokom cijele sezone, siguran sam da ćemo se na Škver vratiti sa neriješenim rezultatom u pobjedama“, zaključio je Danilo Radović za Lob Sport.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare