ROBI I DEJO O HAKŠABANOVIĆU

“Drugačiji je igrač, sada je u konkurenciji kakvi god da su bili problemi”

Foto: Dejan Lopičić/LOB SPORT

Nakon lutanja i traženja idealnog koje je trajalo više od dva mjeseca fudbalska reprezentacija Crne Gore konačno je dobila selektora, a to je nekada proslavljeni hrvatski fudbaler Robert Prosinečki.

>>> “Crna Gora će igrati bez straha i probaće da dominira”

Veliki Žuti danas se obratio novinarima u Kući fudbala u Podgorici, najavio ofanzivnu Crnu Goru, a bilo je zanimljivo čuti šta misli i o igraču kojeg na posljednjim prozivkama nije bilo na spisku tadašnjeg selektora Miodraga Radulovića.

>>> “Nakon prvog razgovora Prosinečki je izrazio želju da vodi Crnu Goru”

Riječ je naravno o Seadu Hakšabanoviću. Njegov kvalitet nije upitan, ali sjećamo se kako je odbio poziv pred kvalifikacione mečeve sa Litvanijom i Bugarskom kada je rekao da ima obaveza oko selidbe u novi klub.

To je bilo dovoljno Raduloviću da fudbaler Stouka završi svoj reprezentativni mandat, makar dok je sadašnji selektor Libana bio na klupi Sokola.

Predsjednik FSCG Dejan Savićević otkrio je da je u tom periodu Radulović rekao da neće računati na Hakšabanovića.

Hakšabanović je imao problem s prethodnim selektorom. Tada nije došao na okupljanje i Radulović je došao kod mene i rekao da neće više da ga zove. Sada je tu drugi selektor i on se pita. Hakšabanović je kandidat za reprezentaciju, odluka je na Prosinečkom“, istakao je Savićević.

Novi selektor Sokola upućen je u kvalitete Hakšabanovića.

Znam o kome se radi, da igra u Stouku. Drugačiji je igrač od drugih, a drugačiji su uvijek zanimljivi. Sada je u konkurenciji je, kakvi god da su bili problemi ranije“, rekao je Prosinečki.

Posljednji nastupa za Crnu Goru Hakšabanović je upisao još u junu mjesecu prethodne godine u duelu protiv Mađarske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Meč je završen 0:0, a Sead je na terenu proveo devet minuta.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare