NIKOLA MATOVIĆ

“Razočarani smo, morali smo da dobijemo obje utakmice”

Foto: Dejan Lopičić/Lob Sport

Vidjeli smo praktično svi rukometnu reprezentaciju Crne Gore na Svjetskom prvenstvo nakon žrijeba. Kuglice su našim momcima dodijelile za rivala u baražu reprezentaciju Italije, koja punih 26 godina nije učestvovala na velikom takmičenju. Nažalost, sastav Vlada Šole odigrao je ispod nivoa u oba meča, upisali dva poraza i prekinuli kontinuitet učešća na velikim turnirima.

>>> Umjesto Azura u grotlu Morače izgorjeli Lavovi, Crna Gora bez Mundijala

>>> Vlado Šola više nije selektor Crne Gore

>>> “Iznevjerili smo navijače, Italija je više željela pobjedu”

>>> “Do sada smo se provlačili, ali danas nismo uspjeli, Italija nas nadigrala”

Ne znam šta da kažem, razočarani smo, ne mogu da opišem osjećaj. Prekrasna atmosfera, mislim da nikad nije bilo više ljudi. Treba dobro da analiziramo šta se desilo. Morali smo da prođemo, morali smo da dobijemo obje utakmice, pogotovo u ovakvoj atmosferi. Ovo je veliko razočarenje“, rekao je golman Crne Gore, Nikola Matović nakon poraza u prepunoj “Morači”.

Foto: Dejan Lopičić/Lob Sport

Čuvaru mreže Lavova je teško pao poraz, pogotovo jer su navijači njega i saigrače aplauzima i himnom pozdravili u svlačionice uprkos eliminaciji. Matović uvjerava da se motiv kada se igra za reprezentaciju ne dovodi u pitanje.

Želja uvijek postoji, niko ne bi dolazio da nema želju da igra za nacionalni tim, pogotovo u ovakvoj atmosferi, pogotovo pred našim porodicama i prijateljima. Nije želja upitna, nešto je drugo u pitanju, nešto drugo je bilo problem, a šta vidjećemo. Moramo dobro sve analizirati kako bismo se vratili na pravi put. Bilo je u prošlosti mnogo velikih utakmica, ali i mnogo teških poraza. Nadam se da će opet biti tih lijepih momenata“, zaključio je Matović.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare