LUKA RADOVIĆ

“Iznevjerili smo navijače, Italija je više željela pobjedu”

Foto: Dejan Lopičić/Lob Sport

Potišten je bio krilni rukometaš Crne Gore, Luka Radović, nakon eliminacije od Italije u baražu za Svjetsko prvenstvo. Tihim glasom je govorio na konferenciji za medije. Nije krio da mu je teže od poraza od Italije palo što su on i drugovi razočarali navijače koji su do poslednjeg mjesta ispunili “Moraču”, a većina ostala i nakon meča da pruži podršku Lavovima.

>>> Vlado Šola više nije selektor Crne Gore

Italija je željela mnogo više pobjedu, nismo pokazali pravo lice ni u prvom, ni u drugom meču. Nismo trebali da iznevjerimo navijače večeras, ali šta je tu je, to je sport. Čestitao bih Italiji na zasluženom plasmanu na Svjetsko prvenstvo, naše je da se sakupimo, saberemo, ispravimo greške, nastavimo da radimo još bolje i vratimo se na pravi put“, rekao je Luka Radović nakon utakmice.

Foto: Dejan Lopičić/Lob Sport

>>> “Razočarani smo, morali smo da dobijemo obje utakmice”

Krilni rukometaš Crne Gore se zatim ponovo osvrnuo na odličnu podršku koju su on i saigrači imali sa tribina najveće crnogorske dvorane.

>>> “Do sada smo se provlačili, ali danas nismo uspjeli, Italija nas nadigrala”

Sigurno da je ovakva atmosfera nešto što se jednom doživljava, za ovakve stvari se živi, svako dijeti želi da ovo doživi, želio sam i ja kada sam bio dječak. Iznevjerili smo naše navijače, imali smo mnogo tehničkih grešaka, mnogo zicera…”, dodao je Luka Radović.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare